Οι χώροι του Silk Fab

Πέντε νεόδμητα, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας σε ιδιόκτητο κτήριο.


Η ιστορία του Silk Fab και κριτικές

Πως φτάσαμε έως εδώ, ο Χρήστος και το Silkfab με λίγα λόγια.


H γειτονιά μας

To ιστορικό εργοστάσιο μεταξιού, η καλλιτεχνική πλευρά της περιοχής και το συνεχώς εξελισσόμενο Μεταξουργείο.


Τι σας προτείνουμε

Ρωτάμε τους παλιούς και νέους Αθηναίους φίλους του Silkfab και σας δίνουμε «ψαγμένες» πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστείτε στην πόλη.


Eπικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας, το Silkfab περιμένει να σας φιλοξενήσει – αφεθείτε και νιώστε ... σαν στο σπίτι σας.

 

Silk Fab - Νεόδμητα επιπλωμένα οροφοδιαμερίσματα στο ιστορικό αθηναϊκό κέντρο

Not a myth, a reality


H ιστορία του Silk Fab ξεκινά όταν ένας βέρος Αθηναίος αποφάσισε να μετατρέψει την πατρική του οικία στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας σε ένα μοντέρνο χορό φιλοξενίας. Το νεόδμητο συγκρότημα περιλαμβάνει πέντε οροφοδιαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα, τα οποία μπορούν να στεγάσουν έως και τέσσερα άτομα με μεγάλη άνεση. Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε έναν ήσυχο πεζόδρομο στο Μεταξουργείο, με πολύ άνετη πρόσβαση τόσο στο μετρό (8 λεπτά περπάτημα) όσο και στο κεντρικό σταθμό των τρένων. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται μουσεία, γκαλερί τέχνης αλλά και αρχαιολογικοί χώροι. Παράλληλα, η ιδανική τοποθεσία των οροφοδιαμερισμάτων στο Μεταξουργείο αλλά και με το Γκάζι, τον Κεραμεικό και το Μοναστηράκι να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής οι φιλοξενούμενοι έχουν αμέτρητες επιλογές διασκέδασης, ποτού και φαγητού.

Myth - “ a traditional story, one concerning the early history of a people or explaining a natural or social phenomenon”
… we believe in making these stories a reality.